Behandelingen

BIAB/gelpolishbehandeling;

Wat is nou BIAB? Je ziet het vaak voorbij komen op social media en is daarom ook een vraag die ik vaak gesteld krijg. BIAB staat voor builder in a bottle. Met deze producten en vooral techniek creëer je een kunstnageltje die gemaakt is van een type gelpolish. Het is dan ook sterker dan een gewone gelpolish behandeling (waar ik lang mee geadverteerd heb) die gemiddeld tussen de 7 en 14 dagen mooi blijft zitten. Bij de BIAB is dit dus niet het geval en blijft dit een stuk langer mooi.

Velen van jullie weten dat als ik de gelpolish behandeling bij jullie uitvoer dit al voor langere periode op deze manier gaat. Omdat steeds vaker de vraag voorbij kwam, wilde ik hier graag een korte uitleg over geven.
Kunstnagels;
 
Voor het zetten van kunstnagels gebruik ik een hybride gel. Dit is een gelproduct dat tussen de klassieke bouwgel en acryl in zit. Wat houdt dit in? Het geeft de flexibiliteit van gelnagels en de kracht van acrylnagels. De perfecte combinatie!
Voor het verlengen van de nagels gebruik ik een sjabloon waarmee ik de natuurlijke vorm van jouw nagels en handen volg. Ook kan ik hier mee de nagels corrigeren indien dat nodig is. Met deze methode verleng ik de levensduur van jouw kunstagels. Ik plak dus geen tips.