Over mij

Mijn opleiding
Als klein meisje was ik al aan het nagels lakken en was ik onder de indruk van kunstnagels. Zo is mijn ambitie ontstaan om nagelstyliste te worden. Na de middelbare school heb ik de opleiding allround schoonheidsspecialiste niveau 4 gevolgd. 

In 2017 ben ik begonnen met de opleiding nagelstyliste bij Nail Academy Nicolle. Hier heb ik geleerd hoe je mooie kunstnagels zet, hoe je afwijkingen bij nagels herkent en hoe je probleemnagels het beste kunt behandelen. Mijn examens heb ik met vlag en wimpel gehaald. Na de examens heb ik meer trainingen gevolgd om nog beter te worden.

Sinds januari 2019 heb ik mijn eigen nagelsalon in Assen. Hier zit ik gevestigd samen met Wax & Beauty en Conscient Wenkbrauw Beauty. 

Welke merken gebruik ik?
Bij Nail Academy Nicolle kwam ik in aanraking met het merk Magnetic Naildesign, dit is voornamelijk het merk waar ik nu mee werk. Dit merk heeft een lijn van producten van hoge kwaliteit en zorgt voor een optimale hechting op de natuurlijke nagel. 

Ik sta altijd open voor nieuwe dingen en zo kwam ik bij het merk Loveness. Loveness is net als Magnetic Naildesign van hoge kwaliteit en beschikt over veel kleuren en verschillende producten.