Over ons

 

Hoi iedereen! Ik heet Tamara (25) en ik ben allround nagelstyliste. Daarbij ben ik ook opgeleid tot master gelpolish styliste.

Ik woon in Bovensmilde samen met mijn ouders. Ik heb een lieve vriend en zou graag met hem een mooi huis vinden, wat in deze tijd helaas wat minder makkelijk gaat dan gehoopt.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te schilderen, maak ik graag sieraden en vind ik het leuk om met vrienden af te spreken en gezellig te lunchen in de stad.

Vijf jaar geleden ben ik gestart met de opleiding allround nagelstyliste en had toen nooit kunnen bedenken dat ik in maart 2019 al mijn eigen plek zou hebben op de locatie waar ik nu zit.
Het leukste aan nagelstyliste zijn vind ik dat iedereen wat anders wilt en dat iedereen zijn eigen mooie individu is. Ik zie schoonheid in iedere set nagels die ik zet, van natuurlijk tot en met uitgesproken nagels. De gesprekken die ik altijd met jullie heb ervaar ik als erg fijn en waardevol en daardoor is ook geen dag hetzelfde. 

Hoi ik ben Esmey (18) en ben junior gel polish styliste.
Samen met mijn ouders en twee hondjes Donna en Milou woon ik in het mooie Assen.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om gezellig bij te kletsen met mijn vriendinnen en gezellig af te spreken in de stad.

Momenteel volg ik de opleiding tot allround schoonheidsspecialiste. Naast mijn opleiding werk ik als gelpolish styliste.
Nagels vind ik ontzettend leuk om te doen. Al vanaf kleins af aan ben ik hier veel mee bezig. Ook vind ik de gezelligheid met mensen altijd erg fijn. Vorig jaar heb ik de gelpolishopleiding gevolgd en heb ik er geen moment spijt van gehad. Ik hoop jullie ook gauw te zien in de salon!